Glasvezel

Vorige pagina

Glasvezel

De vraag naar snellere communicatieverbindingen en hogere bandbreedtes neemt snel toe. Overal in de wereld worden bestaande telecommunicatie infrastructuren verbeterd en worden nieuwe FttX netwerken uitgerold.

Filoform heeft ruim 50 jaar kennis op het gebied van ondergrondse telecomverbindingen en gas- en waterdichte doorvoerdichtingssystmemen. Van hieruit heeft Filoform zich de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot specialist op het gebied van ontwikkeling en productie van deelbare afdichtingen voor glasvezelnetwerken.

Onze unieke duct afdichtingen zijn zowel geschikt voor nieuwe netwerken als voor de verbetering van bestaande infrastructuren. Filoform duct afdichtingen sluiten buizen op een degelijke wijze gas- en waterdicht af. Na de montage zorgen deze voor een optimale bescherming van duct-in-duct en kabel-in-duct netwerken. Ondergrondse telecom infrastructuren worden hiermee optimaal beschermd tegen invloed van buitenaf en leveren hiermee een belangrijke bijdrage aan de betrouwbaarheid en levensduur van uw investering.