Telecom / CAI

Vorige pagina

Telecom

Veelal zijn telecom infrastructuren een combinatie van een hoofdstructuur met glasvezelverbindingen en koperkabels naar de eindgebruikers. De eisen die aan deze netwerken worden gesteld op het gebied van snelheid en betrouwbaarheid worden steeds hoger als gevolg van onze toenemende vraag naar bandbreedte.

Specifiek voor de bescherming van ondergrondse koper telecom-kabels en coax-kabels heeft Filoform een reeks kabelmoffen ontwikkeld. In deze kabelmoffen wordt de eenvoud van warmtekrimptechniek gecombineerd met een uniek afdichtingsmateriaal. Met onze oplossingen zijn de verbindingen in ‘de laatste mijl’ naar de eindgebruiker verzekerd van een hoogwaardige bescherming.

In de hoofdstructuur van het netwerk zorgen onze glasvezelafdichtingen voor een optimale bescherming van duct-in-duct en kabel-in-duct netwerken. Filoform afdichtingen voor glasvezel netwerken sluiten buizen op een degelijke wijze gas- en waterdicht af. Ondergrondse telecom netwerken worden hiermee optimaal beschermd tegen invloed van buitenaf wat bijdraagt aan een langere en betrouwbare levensduur van uw infrastructuur.