Nieuwe bedrijfs- locatie Filoform B.V.

Vorige pagina

Nieuwe bedrijfs- locatie Filoform B.V.

Na ruim 40 jaar in Utrecht is Filoform achttien jaar geleden naar Geldermalsen verhuisd en we zijn nu toe aan de volgende stap. In Geldermalsen is speciaal voor Filoform een nieuw gebouw gerealiseerd met de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid en een state of the art productie- en R&D faciliteit. Mede dankzij deze nieuwe locatie kan Filoform haar nog steeds groeiend aantal klanten ook in de toekomst blijven ondersteunen met specialistische kennis en innovatieve oplossingen.

De nieuwe locatie speelt een belangrijke rol in het realiseren van onze CO₂ doelstelling om in 2020 een CO₂ reductie van 93% te behalen. Onderstaand een overzicht van enkele energiezuinige toepassingen in het nieuwe gebouw. 

  • 650 zonnepanelen
  • WKO installatie (bodemenergie)
  • LED verlichting
  • Hoogwaardige isolatie
  • Laadvoorzieningen elektrische auto’s

Naast deze energiezuinige toepassingen zijn de productielijnen van onze kunstharsen compleet vernieuwd en wordt er gewerkt met grotere opslagtanks welke direct worden bevoorraad vanuit een tankwagen. Hiermee reduceren we het aantal leveringen en transportbewegingen in de keten.

De nieuwe locatie biedt een fijne werkomgeving voor het personeel van Filoform met goede faciliteiten voor een verantwoorde en gezonde werkomgeving. Al met al biedt het nieuwe gebouw een sterk fundament voor de toekomst van Filoform.

Nieuw adres:
Filoform B.V.
De Kraaldert 2
4191PH Geldermalsen

2018-11-01 00:00:00 227 viewed