Filoform x FttH 2023 Madrid

Vorige pagina

Filoform x FttH 2023 Madrid

Filoform x FttH 2023 Madrid

Tijdens FttH 2023 hadden we de kans om te schitteren met ons uitgebreide scala aan FttH oplossingen. Ons ervaren team stond klaar om bezoekers te informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de glasvezelindustrie en om te laten zien hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan het creëren van betrouwbare en efficiënte glasvezelnetwerken.

Lancering Duct Seal Slim 12mm
Een van de hoogtepunten van ons optreden op FttH 2023 was de lancering van onze nieuwste innovatie: de Duct Seal Slim. Dit geavanceerde product is speciaal ontworpen om een snelle, eenvoudige en effectieve afdichting te bieden voor glasvezelkanalen. De Duct Seal Slim biedt uitstekende bescherming tegen vocht, stof en andere omgevingsinvloeden, waardoor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van glasvezelnetwerken wordt verbeterd.

Onze deelname aan FttH 2023 stelde ons in staat om in contact te komen met professionals uit de branche, waaronder netwerkoperators, installateurs en consultants. We kregen waardevolle inzichten en feedback, en we waren verheugd om te zien hoe onze FttH oplossingen en de nieuwe Duct Seal Slim positief werden ontvangen.

Bij Filoform streven we altijd naar innovatie en het leveren van hoogwaardige oplossingen aan onze klanten. Door deel te nemen aan evenementen zoals FttH 2023 kunnen we onze toewijding aan de glasvezelindustrie tonen en onze expertise delen met professionals uit de hele sector.

We willen graag onze dank uitspreken aan de organisatoren van FttH 2023 en aan alle bezoekers die ons hebben bezocht tijdens het evenement. We blijven ons inzetten voor het ontwikkelen van geavanceerde FttH oplossingen en het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van de snelgroeiende glasvezelmarkt.

Blijf op de hoogte van Filoform en ontdek hoe we de toekomst van FttH blijven vormgeven met onze innovatieve oplossingen.

2023-04-20 15:36:00 62 viewed