De next-gen Filoslim hars is gearriveerd, ontdek de P3100!

Vorige pagina

De next-gen Filoslim hars is gearriveerd, ontdek de P3100!

De next-gen Filoslim hars is gearriveerd, ontdek de P3100!

Bij Filoform streven we er altijd naar om de beste oplossingen te bieden voor onze klanten. Met trots presenteren we onze nieuwste innovatie: de P3100 Filoslim hars. Deze hars is speciaal ontwikkeld om aan de hoogste normen te voldoen en biedt een reeks voordelen die uw werk aanzienlijk zullen verbeteren. In deze blogpost zullen we de belangrijkste eigenschappen van de P3100 hars bespreken.

Vrij van CMR-substanties
Bij Filoform hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom is de P3100 hars vrij van CMR-substanties (Carcinogene, Mutagene en Reproductietoxische stoffen). U kunt met een gerust hart werken, wetende dat u bijdraagt aan een veilige en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers.

MDI-vrij
Een van de belangrijkste kenmerken van de P3100 hars is dat deze volledig vrij is van MDI (Methylene Diphenyl Diisocyanate). Dit betekent dat u kunt werken zonder de noodzaak van verplichte training in het veilig omgaan met diisocyanaten. Zo kunt u efficiënt en effectief werken zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Geen verplichte training nodig - Direct aan de slag!
Met de P3100 hars heeft u geen verplichte training nodig om ermee te kunnen werken. Dit betekent dat u direct kunt beginnen met uw projecten, zonder kostbare tijd te verspillen aan trainingssessies. De intuïtieve en gebruiksvriendelijke eigenschappen van de P3100 hars maken het de ideale keuze voor drukke professionals die direct resultaten willen behalen.

Kleurindicator - Perfecte Mengverhoudingen
Het gebruik van de juiste mengverhoudingen is essentieel voor een optimale prestatie van uw elektrische verbindingen. Daarom hebben we de P3100 hars uitgerust met een handige kleurindicator. Deze indicator zorgt ervoor dat u altijd de juiste verhoudingen kunt bereiken, wat resulteert in betrouwbare en consistente resultaten. Met de kleurindicator bespaart u tijd en minimaliseert u mogelijke fouten bij het mengproces.
Met de voordelen van MDI-vrij zijn, de handige kleurindicator, de afwezigheid van CMR-substanties en de vrijheid van verplichte training, is de P3100 hars de perfecte keuze voor professionals die streven naar efficiëntie, veiligheid en milieubewustzijn. Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige en gebruiksvriendelijke oplossing. De P3100 hars is nu verkrijgbaar en klaar om uw projecten naar een hoger niveau te tillen.

Wilt u meer informatie over de P3100 hars of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften.

 

Ontdek de kracht van de P3100 hars en maak uw verbindingen betrouwbaarder, efficiënter en veiliger dan ooit tevoren.

2023-07-04 10:58:00 24 viewed