Filoform onder paraplu CRH plc

Vorige pagina

Filoform onder paraplu CRH plc

Voor nog meer dynamiek: Filoform onder de paraplu van CRH plc

Om de internationale groeipotentie verder te benutten, is Filoform per 1 mei 2019 overgenomen door CRH plc, een wereldwijde toonaangevende onderneming in  bouwmaterialen. Filoform wordt onderdeel van CRH’s “Network Access Products” platform. Deze stap biedt voor Filoform nieuwe mogelijkheden op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van technisch hoogwaardige, innovatieve producten op internationaal niveau.

Over Filoform

Filoform, met een duidelijke focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen, is gevestigd in een nieuw uiterst duurzame bedrijfslocatie in Geldermalsen. Filoform heeft meer dan 60 jaar ervaring en expertise opgebouwd als producent van materialen voor het verbinden, afdichten en beschermen van ondergrondse kabelnetwerken. Deze producten zijn bij een constant toenemende vraag naar data en energie essentieel voor het aanleggen van een betrouwbaar en toekomstbestendig kabelnetwerk. Naast het hoofdkantoor gevestigd in Nederland heeft Filoform eigen vestigingen in Engeland en Duitsland en exporteert haar oplossingen naar ruim 40 landen.

Over CRH

CRH is een toonaangevende groep van leveranciers van praktisch alle soorten bouwmaterialen. De onderneming is wereldwijd actief en heeft ongeveer 90.000 medewerkers, verdeeld over circa 3.800 locaties in 32 landen. CRH is de grootste onderneming in bouwmaterialen in Noord-Amerika en de op één na grootste ter wereld. De groep is marktleider in verschillende sectoren in Europa en heeft strategische posities in de opkomende economieën in Azië en Zuid-Amerika. CRH streeft ernaar om de bebouwde omgeving te verbeteren met superieure materialen en producten voor de bouw en het onderhoud van infrastructuur, woningen en commerciële projecten. Als Fortune 500-onderneming is CRH opgenomen in de FTSE 100-index, de EURO STOXX 50-index en de ISEQ 20. De American Depository Shares van CRH zijn genoteerd aan de NYSE.

Door de verbinding met het CRH-netwerk, krijgen we toegang tot een groot internationaal platform van kennis en ervaring, waardoor we in staat zijn om u nog meer klantgerichte en innovatieve oplossingen te bieden. Filoform blijft in de toekomst zelfvoorzienend. Voor u verandert er niets: u houdt  dezelfde contactpersonen, op de voor u bekende locatie.

2019-05-14 22:00:00 296 viewed