Ontdek onze nieuwste innovatie: Duct Seal Slim 12mm

Vorige pagina

Duct seal slim ftth filoform

Ontdek onze nieuwste innovatie: Duct Seal Slim 12mm

Bij Filoform staan we bekend om onze voortdurende innovatie in kabelmoffen en afdichtingsoplossingen. We zijn verheugd om ons nieuwste product te introduceren: de Duct Seal Slim. Deze geavanceerde afdichtingstechnologie biedt een reeks unieke functies en voordelen die de efficiëntie en betrouwbaarheid van kabelinstallaties naar een hoger niveau tillen.

Veilig en duurzaam

Een van de opvallende kenmerken van de Duct Seal Slim is de gas- en waterdichtheid tot 0,5 bar. Dit betekent dat de afdichting zelfs onder hoge drukomstandigheden een betrouwbare bescherming biedt. Of het nu gaat om gas- of watertoepassingen, de Duct Seal Slim zorgt voor een veilige en duurzame afdichting.

De Duct Seal Slim is vervaardigd van rubber met een gesloten membraan. Dit unieke ontwerp maakt het mogelijk om de afdichting in eerste instantie te installeren als eindstop voordat de kabel wordt geblazen en afgedicht. Dit bespaart tijd en moeite bij het installatieproces en verhoogt de efficiëntie van het project.

Wat de Duct Seal Slim echt onderscheidt, is het ultradunne maar robuuste ontwerp. Met 25% verminderde afmetingen past het gemakkelijk in krappe ruimtes en bespaart het kostbare ruimte in kabelgoten en leidingen. Ondanks de slanke vorm biedt het nog steeds een hoge mate van duurzaamheid en bescherming.

Sneller en efficienter

Een ander voordeel van de Duct Seal Slim is de snelle installatie. In vergelijking met conventionele 12mm kabelafdichtingen kan de Duct Seal Slim twee keer zo snel worden geïnstalleerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de productiviteit en vermindert de kosten van het project.

Niet alleen is de installatie snel, maar ook het verwijderen van de Duct Seal Slim is snel en gemakkelijk. Dit maakt onderhoud en reparaties eenvoudiger en efficiënter, waardoor kostbare downtime wordt geminimaliseerd.

De Duct Seal Slim is ook geschikt voor retrofittoepassingen, wat betekent dat bestaande kabelinstallaties kunnen profiteren van de voordelen van dit innovatieve product. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing voor upgrades en verbeteringen in bestaande infrastructuur.

Met de introductie van de Duct Seal Slim blijft Filoform zijn reputatie als toonaangevende fabrikant van afdichtingsoplossingen versterken. We streven ernaar om voortdurend te innoveren en oplossingen te bieden die de verwachtingen overtreffen.

Wilt u meer weten over de Duct Seal Slim en hoe deze uw projecten kan verbeteren? Neem dan contact op met ons team voor advies op maat en ontdek zelf de voordelen van de Duct Seal Slim.

2023-05-01 09:10:00 28 viewed