FiloSlim Inspuitventiel

Vorige pagina

Het inspuitventiel wordt onder de tape mee gewikkeld en is voorzien van een sluiting zodat de geïnjecteerde hars niet terug kan vloeien.

De FiloSlim harsverpakking wordt op het ventiel geplaatst en geopend door deze een kwartslag te draaien. Met deze handeling is de verpakking verankerd op het ventiel en wordt er een lekvrije verbinding tot stand gebracht.

Wanneer de kabelmof gevuld is kan de verpakking verwijderd worden door deze een kwartslag terug te draaien. Het inspuitventiel en de harsverpakking worden met deze simpele handeling weer compleet vloeistofdicht afgesloten. Hiermee is de eventuele resterende hars in de verpakking nog steeds luchtvrij en geschikt voor vullen van een naastgelegen kabelmof.

Het speciale uitwisselbare ontwerp van het inspuitventiel maakt het ook mogelijk om gebruikt te worden in combinatie met het Pers-wikkelmofsysteem. Dit draagt bij aan een soepele transitie tussen beide systemen. 

PATENTED

Download Productblad
  • Uniek hersluitbaar vulsysteem. Inspuitventiel en harsverpakking hersluiten zichzelf bij het loskoppelen van de verbinding. 
  • Hybride vulsysteem, naast de FiloSlim harsverpakking is dit ventiel ook geschikt voor de Pers-wikkelmof harsverpakkingen en nippels.
  • 100% lekvrije en schone verwerking.
  • Voorgevormd, voor een goede positionering op de kabelmof.
  • De onderzijde is voorzien van licht uitstekende puntjes voor een goede grip in het gaas. 
  • Ovaal qua vorm, voor het eenvoudig en lekvrij intapen op de mof. 
  • Handige haakjes voor het tijdelijk vastzetten van het gaas.
Materiaal Polyethyleen
Binnendiameter doorlaat 14,5mm
afmetingen grondplaat 70 x 80mm (ovaal)
Uitvoering Geschikt voor alle gangbare typen inspuitnippels 12,2mm.
Ventielconstructie                                                                                            Geschikt voor het FiloSlim systeem én alle gangbare typen inspuitnippels 12,2mm. Ventielconstructie voorzien van terugslagklep ter voorkoming van lekkage van de kunsthars uit de wikkelmof.
Meer informatie
Home page product list Nee
Producten
Gegroepeerde productitems
Art.nr. Product Naam

Bestel altijd per besteleenheid of een veelvoud hiervan.


Voer bij 'Aantal' het aantal stuks in wat u wilt bestellen/aanvragen.

(Houdt hierbij rekening met de besteleenheid.)

Besteleenheid
Aantal
80560 FiloSlim Inspuitventiel Besteleenheid 10 st./zak
Producten