Onze focus

Bij Filoform bent u de focus - onze klant.

Vanaf het moment dat we met u in contact komen, bent u verzekerd van een vriendelijke ontvangst en passende oplossingen voor al uw vragen. Wij garanderen u alle aandacht die u verdient en nemen alle vragen serieus ter hand.

Onze medewerkers zullen op professionele wijze met u de oplossingen zoeken die het best passen bij uw specifieke bedrijfs-situatie. Iedereen bij Filoform zal er altijd naar streven om onze kwaliteit van dienstverlening op een hoog niveau te houden en waar nodig te verbeteren.

Het team bij Filoform is open, eerlijk  en transparant in alle contacten met u: in verkoop, productie, ontwikkeling, administratie en management.

Eenvoudig gezegd willen wij dat de contacten met Filoform altijd uw verwachtingen overtreffen. 

Verkoop binnendienst

Onze visie

Doordat communicatie en energie in toenemende mate met ons dagelijks leven verweven zijn, zullen moderne utiliteits- en communicatie netwerken een grotere en belangrijke rol gaan spelen in de opbouw van onze toekomstige samenleving. 

Het is Filoform’s missie om u bij te staan om zo de kansen die dit met zich meebrengt te benutten. Dat doen we, door de beste oplossingen, toepassingen en producten aan te bieden om uw investering in kabelnetwerken langdurig  te beschermen.

Wij voorzien een toekomst met:

 • de ontwikkeling van 'smart energy grids' die een relatie hebben met de eindgebruiker, als afnemer en als producent van energie;
 • een verdere ontwikkeling van decentrale energie systemen die met elkaar en het net in verbinding staan;
 • een groei en ontwikkeling van duurzame energie opwekking en -gebruik, bijvoorbeeld voor elektrische mobiliteit;
 • een radicale verandering van de manier waarop we werken en leven door de ontwikkeling van hoge capaciteit datanetwerken, zoals glasvezel en mobiele communicatie.

Onze expertise

Filoform heeft meer dan 60 jaar ervaring en expertise opgebouwd als leverancier en producent van een breed programma aan producten om uw investering in ondergrondse kabel netwerken te beschermen. 'Connect Seal Protect' is daarom onze slogan.

In de komende jaren gaan we met u en uw organisatie aan de slag om:

 • de kwaliteit van uw ondergronds kabel- en ductnetwerk langjarig te garanderen met onze 'connect, seal en  protect'- producten;
 • producten en diensten te blijven ontwikkelen die voldoen aan de toekomstige eisen voor uw netwerken en organisatie; 
 • uw investering in kabel- en glasvezelnetwerken te beschermen.

Onze oplossingen

Wij leveren een compacte range van kabelgarnituren, doorvoerdichtingen en speciaal harsen voor de Europese utiliteits en communicatie industrie 

Onze oplossingen zullen:

 • uw ondergrondse kabel- en ductinfrastructuur beschermen ('connect, seal en protect'); 
 • bijdragen aan veiligheid en efficiency van uw netwerk;
 • in spelen op de nieuwe eisen voor kabel, glasvezel en utiliteits netwerken;
 • vooroplopen in onze industrie.

R&D voor u

Filoform blijft vooroplopen in de ontwikkeling van producten en diensten voor uw dagelijkse praktijk. Dit draagt eraan bij dat we de veranderende eisen met effectieve, unieke en slimme oplossingen kunnen beantwoorden.

Ons R&D-team werkt graag met u samen om gezamenlijk uw vragen te analyseren en producten te ontwikkelen die de  veiligheid en efficiëntie van uw toekomstige netwerk verzekeren. Wij komen graag met u in contact.