Over Filoform

Filoform heeft als doel om innovatieve oplossingen te creëren die bijdragen aan een veiliger, efficiënter en duurzamer energie- en telecommunicatienetwerk. Filoform is een toonaangevende fabrikant van afdichtings- en beschermingsproducten, met een reputatie op het gebied van innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Filoform heeft meer dan 60 jaar ervaring en expertise opgebouwd als leverancier en producent van een breed programma aan producten om uw investering in ondergrondse kabelnetwerken te beschermen. Onze belangrijkste waarden zijn stabiliteit, verantwoordelijkheid en creativiteit. Wij geloven dat deze waarden essentieel zijn voor ons succes en weerspiegeld worden in alles wat we doen.

photo of truss towers

Stabiliteit
We zijn toegewijd aan het leveren van stabiele, langdurige oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onze producten zijn ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan ​​en betrouwbare prestaties te bieden jaar na jaar.

Verantwoordelijkheid
We nemen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van onze klanten, medewerkers en het milieu serieus. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en streven er altijd naar om onze impact op de planeet te minimaliseren.

Creativiteit
We zijn continue op zoek naar nieuwe innovaties en oplossingen die onze klanten helpen slimmer te werken. We geloven dat creativiteit essentieel is om voorop te blijven in een snel veranderende industrie.

We hebben een team van ervaren professionals die gepassioneerd zijn over wat ze doen en altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om onze producten en processen te verbeteren. We geloven dat samenwerking essentieel is voor succes en werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze producten aan hun specifieke behoeften voldoen.

Bij Filoform zijn we toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke service en ondersteuning aan onze klanten. We zijn trots op onze aandacht voor detail en onze toewijding aan kwaliteit, en we streven er altijd naar om verwachtingen te overtreffen.

Of u nu op zoek bent naar afdichtings- en beschermingsproducten voor telecommunicatie, nutsbedrijven of bouw, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

R&D

Bij Filoform hebben we een toegewijd Research and Development (R&D) team dat er alles aan doet om onze klanten de beste oplossingen te bieden die aan hun unieke behoeften voldoen. Als u een specifiek probleem of behoefte heeft, neem dan gerust contact op met ons R&D team. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen een oplossing te vinden die aan uw exacte eisen voldoet. 

Werken bij Filoform

Join the Filoform family! Wij zijn een dynamische vooruitstrevende organisatie waar teamwork, creativiteit en innovatie centraal staan. We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van training en doorgroeimogelijkheden en bieden een gezonde werk-privébalans. Hadden we onze gratis lunch, officedogs en bedrijfsuitjes al genoemd? We zijn regelmatig op zoek naar talentvolle en gemotiveerde mensen om ons team te versterken. Kijk op onze vacature pagina voor de meest actuele vacatures en solliciteer vandaag nog!