Geisoleerde doordraai schroefverbinders

Vorige pagina

Geschikt voor het veilig doorverbinden van eventueel onderspanning staande kabels zonder dat het strippen van de geleider isolatie voor montage noodzakelijk is.

De gemaakte verbinding is ten tijde van zowel de installatie als in bedrijf volledig aanrakingsveilig.

Download Productblad

De PHSR “piercing“ doordraaiklemmen zijn ontworpen voor het veilig maken van doorverbindingen van mogelijk onder spanning staande kabels (stroomloos) zonder dat hiervoor de geleider isolatie behoeft te worden weg genomen.

De connector kan door de toepassing van de kunststof afbreek bout technologie, man onafhankelijk, snel, betrouwbaar en aanrakingsveilig gemonteerd worden. Voor het deugdelijk monteren van de PHSR verbinders is het gebruik van een volledige zeskant sleutel noodzakelijk.

Installatie dient te gebeuren bij temperaturen van – 5°C tot + 40°C. Voor de correcte installatie dienen de geleiders volledig ingevoerd te zijn in de verbinder. Vervolgens dienen de kunststof bouten aangedraaid te worden tot de kunststof boutkop afbreekt.

sbi connector
  • Kunstof isolatie: Polypropyleen
  • Kunstof gedeelte van breekbouten: Polypropyleen
  • Metalen connector behuizing: Messing of Aluminium vertinde extrusie ( afhankelijk type )
  • Metalen gedeelte van breekbouten: Koper, vertind
  • Piercing kontakten: Messing, vertind
  • Markering : PHSR – draadmaat bereik ( bijv PHSR1.5-25 )
  • Normen: IEC61238-1 ( klasse nader te bepalen )
  • Dielektrische eigenschappen : > 10 kV / mm. , Recyclebaar: ja
Meer informatie
Meer informatie

SBI Connectors SA

Onze kwaliteit is uw garantie !

SBI Connectors SA, eerder bekend onder de namen FCI – Burndy, produceert al jaren volgens de hoogste kwaliteitseisen een ruim pakket aan verbindingsmaterialen en persgereedschappen tot 1000 mm² voor elke gewenste toepassing. Koper, aluminium, laag of middenspanning, pers of schroef wat u maar wenst en alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Treft u het gewenste product niet aan op de website neem dan gerust contact op met de binnendienst van Filoform aangezien wij u deskundig kunnen adviseren.

Kwaliteit & mileu

SBI Connectors SA streeft er naar om op bedrijfseconomisch verantwoorde wijze producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klanten. Tegelijkertijd wil SBI op verantwoorde wijze om gaan met de milieuaspecten van haar bedrijfsvoering. Om de kwaliteit te waarborgen is het beleid er op gericht om het productieproces continu te verbeteren en het voorkomen van foutkansen. Het gehele productieproces en logistieke traject is vastgelegd in een managementsysteem met werkprocedures om foutkansen te voorkomen. Het SBI managementsysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 normen voor kwaliteit en de ISO 14001 normen voor milieu.

Home page product list Nee
Producten
Gegroepeerde productitems
Art.nr. Product Naam

Bestel altijd per besteleenheid of een veelvoud hiervan.


Voer bij 'Aantal' het aantal stuks in wat u wilt bestellen/aanvragen.

(Houdt hierbij rekening met de besteleenheid.)

Besteleenheid
Aantal
PHSR1.0-10RE Geisoleerde doordraai schroefverbinder 1,0-10mm² Besteleenheid 20 st./doos
PHSR1.5-25RE Geisoleerde doordraai schroefverbinder 1,5-25mm² Besteleenheid 30 st./doos
PHSR2 Tegenhouder PHSR & PC11616F verbinders Besteleenheid per stuk
Producten