Persverbinders

Vorige pagina

De persgereedschappen , met bolkopkies zijn geschikt voor het aanpersen van geisoleerde lengte en parallel-verbinders voor massieve hulp en proefaders in kabelnetten alsmede openbare verlichting toepassingen.

Download Productblad

De handgrepen zijn geisoleerd konform de VDE 0680/2 norm ( twee laags isolatie ). Alvorens tot persen over te gaan, dienen de geleiders in de geisoleerde verbinders te worden ingevoerd. Als de verbinder op de juiste plaats in de kop is geplaatst dient de tang zover mogelijk worden dicht geknepen. In de tang is een blokkering aangebracht ten einde het kapot persen van de verbinder te voorkomen.

De tang Y10MRS3SPVDE is geschikt voor het aanpersen van de types YSME9C , YSE10 en YSEV9.

De tang Y8MRS3SPVDE is geschikt voor het aanpersen van de verbinders YSE10,YSEV9 , YSEV10E1 en YSEV16E1.

De tangen behoeven , indien visueel geen beschadigingen aan isolatie of persgedeelte waarneembaar zijn, niet gekalibreerd te worden.Bij beschadigingen aan de isolatie dient deze te worden vervangen.

  • Electrolytisch koperen buis
  • Vertind
  • Polyamide isolatie
  • Hitte bestendig tot +105°C
Meer informatie
Meer informatie

SBI Connectors SA

Onze kwaliteit is uw garantie !

SBI Connectors SA, eerder bekend onder de namen FCI – Burndy, produceert al jaren volgens de hoogste kwaliteitseisen een ruim pakket aan verbindingsmaterialen en persgereedschappen tot 1000 mm² voor elke gewenste toepassing. Koper, aluminium, laag of middenspanning, pers of schroef wat u maar wenst en alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Treft u het gewenste product niet aan op de website neem dan gerust contact op met de binnendienst van Filoform aangezien wij u deskundig kunnen adviseren.

Kwaliteit & mileu

SBI Connectors SA streeft er naar om op bedrijfseconomisch verantwoorde wijze producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klanten. Tegelijkertijd wil SBI op verantwoorde wijze om gaan met de milieuaspecten van haar bedrijfsvoering. Om de kwaliteit te waarborgen is het beleid er op gericht om het productieproces continu te verbeteren en het voorkomen van foutkansen. Het gehele productieproces en logistieke traject is vastgelegd in een managementsysteem met werkprocedures om foutkansen te voorkomen. Het SBI managementsysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 normen voor kwaliteit en de ISO 14001 normen voor milieu.

Home page product list Nee
Producten
Gegroepeerde productitems
Art.nr. Product Naam

Bestel altijd per besteleenheid of een veelvoud hiervan.


Voer bij 'Aantal' het aantal stuks in wat u wilt bestellen/aanvragen.

(Houdt hierbij rekening met de besteleenheid.)

Besteleenheid
Aantal
YSME9C hulpader parallel verb.2,5 mm² (wit) Besteleenheid 100 st./zak
YSE10 Geisol.persverb. 4-6 mm² (geel) Besteleenheid 50 st./zak
YSEV9 Geisol.persverb.2,5-10 mm² (wit) Besteleenheid 50 st./zak
YSEV10E1 Geisol.persverb. 10 mm² (rood) Besteleenheid 50 st./zak
YSEV16E1 Geisol. persverb. 16 mm² (blauw) Besteleenheid 50 st./zak
Y8MRS3SPVDE Persverbindertang Y8, 4 t/m 16mm² Besteleenheid per stuk
Y10MRS3SPVDE Persverbindertang Y10, 1,5 t/m 10mm² Besteleenheid per stuk
Producten