Persverbinders BSVPN

Vorige pagina

De BSVPN krimp connectoren zijn ontwikkeld voor het eenvoudig doorverbinden van aders. De verbinders is gemaakt van vertind messing en is volledig elektrisch afgeschermd met een polyamide isolatie.

Voor een goede verbinding dient de connector gekrompen te worden met de Y6R3BA1 krimptang van SBI connectors. De ergonomische tang heeft een ratelbeveiliging die bij de juiste aanpersing van de klem opent.

Download Productblad
  • Vertind messing
  • Polyamide isolatie
  • Compact ontwerp
  • Snelle en eenvoudige elektrische verbinding
  • Optimale verbinding met Y6R3BA1 tang
  • Halogeenvrij
  • x
Meer informatie
Meer informatie

SBI Connectors SA

Onze kwaliteit is uw garantie !

SBI Connectors SA, eerder bekend onder de namen FCI – Burndy, produceert al jaren volgens de hoogste kwaliteitseisen een ruim pakket aan verbindingsmaterialen en persgereedschappen tot 1000 mm² voor elke gewenste toepassing. Koper, aluminium, laag of middenspanning, pers of schroef wat u maar wenst en alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Treft u het gewenste product niet aan op de website neem dan gerust contact op met de binnendienst van Filoform aangezien wij u deskundig kunnen adviseren.

Kwaliteit & mileu

SBI Connectors SA streeft er naar om op bedrijfseconomisch verantwoorde wijze producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klanten. Tegelijkertijd wil SBI op verantwoorde wijze om gaan met de milieuaspecten van haar bedrijfsvoering. Om de kwaliteit te waarborgen is het beleid er op gericht om het productieproces continu te verbeteren en het voorkomen van foutkansen. Het gehele productieproces en logistieke traject is vastgelegd in een managementsysteem met werkprocedures om foutkansen te voorkomen. Het SBI managementsysteem is gecertificeerd volgens de ISO 9001 normen voor kwaliteit en de ISO 14001 normen voor milieu.

Download hier meer info over Y6R3BA1 tang

Download hier meer info over SBI Burndy BSVP-N crimp connector

Omschrijving Persverbinders BSVPN
Home page product list Nee
Producten
Gegroepeerde productitems
Art.nr. Product Naam

Bestel altijd per besteleenheid of een veelvoud hiervan.


Voer bij 'Aantal' het aantal stuks in wat u wilt bestellen/aanvragen.

(Houdt hierbij rekening met de besteleenheid.)

Besteleenheid
Aantal
BSVP1N Geisol. persverb. 0,5-1,5mm² (rood) Besteleenheid 50 st./zak
BSVP25N Geisol. persverb. 1,5-2,5mm² (blauw) Besteleenheid 50 st./zak
Y6R3BA1 Tang tbv BSVPN verbinders Besteleenheid per stuk
Producten